captain's log day 14 and 15: Bursdag og nattvakt dagen.

DAG 14

I dag var det feiring av onkel sin bursdag og Marcus gledet seg til at skulle opp der og feire den med han, det oppe ble det skyte konkurranse og frisbee kasting som leker.

kose med hestene er viktig selv om Julie ikke er helt fornøyd her, er pga at hu ikke får ri helt ennå.Når all stell var ferdig så var det klart for kaker og kaffe på verandaen i fin vært.

Denne dagen var det ikke nok timer i døgne i, så det virket som vi gjorde bare det lille før vi måtte sette oss i bilen igjen og kjøre hjemover.

 

DAG 15 

Etter en ekstra natt vakt så startet ikke denne dagen her før kl 12:00. Takk for at jeg hadde en flaske med ARGI+, da gikk natten helt plett fritt. En fantastisk dag ute, satt meg ut i slåbroken for å ta morgen kaffen, men det var bare å kasse in håndkle og få på klær. Etter kaffen var borte så gikk meg og Julie ned til bilen for å kjøre en tur. Turen ente på biltema for litt handel og besøke en go venn på jobben hans, gi han en bursdag gave, så bare det videre ut til min far for å hjelpe han med knust skjerm på nye mobilen hans.Etter jeg hadde hjulpet han gikk turen hjem til kvelds mat og få ungene i seng.

Disse dagen har tiden gått alt for fort og man føler jp at man ikke reker noen ting.

så vi får bare håpe den bremser seg litt senere.

Hade.

This 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits