captain's log day 11: Sykkel dag

LØRDAG!! fikk jeg hylt inn i øret kl 06:30, da var det bare å komme seg opp og lage til noe ekstra godt etter frokosten, det ble nesquik i kopper.

Rett ut på sakkoen og med monsterbedriften på fjernsynet, før det bar av gårde med leveringer av forever produlter.

 

Da var vi i bilen og musikken på og all sang med the cartoons-witch doctor, det er vist den som er tingen nå, gått i fra rock -> country -> det greine der.

men morsomt å få til at alle synger.

Da var det dagens høydepunkt kommet, det er sykkel tur i urædd løypen med naboen Adrian og Sønnen hans.

Starter ved vann tårnet og ruller ned til utsikten og spiser lunsj der og selvfølgelig med godteri (kjeks og litt sjokolade).

da gikk turen videre til skolen og hjem, en liten rund tur.


På skolen ble vi møtt av 3 flotte ekorn som ikke var redde oss,var vel 1,30m fra der de satt og spiste.turen gikk nå videre opp de "lange" bakken hjem som Marcus beskrev de, men var ikke så ille da, var bare opp og opp så var vi hjemme.

Unger få sakt det. Når vi hadde parker syklene så var det rett opp i trampolinen og leke alle 3.

Middagen var klar 16:00 og det var la spagetti,har ikke sett 3 barn spise så fort noen gang, 123 takk for maten og rett bort å leke med legoen.

dagen avsluttet med et bad og film før køys. Marcus trodde han ikke skulle få sove siden han hadde så mange sommerfugler i magen frodi vi skal hente Cathrine i morgen på Gardemoen. 1 uke i Texas merkes på ungene.

This is me signing off.. god natt.

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits