captain's log day 9: tilbake i rutineGod dag alle sammen.

I dag var det en rolig start på dagen, tidlig oppe og se på solen stige opp i fra fjellene.

Det var opp og hoppe med en go kaffe og packman på tv, og mat på borde for store og små.

Satt i våres egen tanker og tok det helt med ro helt,så ringte barnehagen og spurte om vi kunne komme snart siden, siden de skulle av gårde med buss.

Kjempe snilt av de og ringe for å si i fra om dette, vi pleier å dra bort til barnehagen rett før 10, er utrolig deilig å kunne ta det helt med ro om morgen og ikke stresse med å få på klær og dra bort til barnehagen.

Da var det bare å hive seg på sykkelen for å komme seg bort. Hei hade var det jeg fikk når han løp inn, men viktig å si hade i det store vinduet når vi dra fra barnehagen.Da var det oss 2 hjemme, vi tar det rolig på sofaen med filmen hotell Transilvania, like morsom ennå.

Da er det også viktig å kose seg, så da laget jeg yoghurt med knust mørk sjokolade til minste frøkna 

  Nå har kl blitt 12:00 og oldemor har kommet for å gå tur med Julie, dette gjør hun vær uke tirsdag og torsdag.

Hva skal en gjøre når begge ungene er borte og man har huset for seg selv?

Vatt opp musikken og frem med støvsugeren og våt filla, rydde tid er inne. Utrolig deilig å kjenne at det blir mer reint hjemme og ryddig.

Fikk dratt over det meste og gikk litt tom for ideer om hva neste prosjekt skulle være før jeg skulle hente Marcus igjen,

da var det frem med sykkelen og hund båndet, ta en runde på toppen her hjemme med go gutten,og komme seg i form til neste jakt sesong, prøvde å ha med hu minste gamle mor. Men der var det ikke mye vilje, så gikk en tur med hu når vi kom hjem igjen.


Kl var nå 16:00 og har syklet bort og hentet Marcus, han var super fornøyd i dag, hadde jo fått is og medalje etter løping og sekk hopping der barnehagen hadde vært. Nå lå han rett ut på sofaen og var helt utslitt, da var det på tide at far laget middag , det ble spagetti.

Fikk akkurat satt det på bordet og døren nede åpnet seg.

Det var oldemor og Julie som kom hjem, perfekt timing, fikk oldemor (min mormor) til å bli å spise med oss, som er like koselig vær gang.

Etter maten var borte og ungene var mette, ble kl legge tid, og igjen 0 problem.

Pusset tenner og do besøk før det bar i vær sin seng, jeg inn oss Julie og lese litt mens Marcus fikk se litt film frem til jeg kommer inn på rommet.

Nå sover de begge og far får satt seg ned og se på fotball kamp!

Dette er meg som sier hade!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits