captain's log day 8: Hjemme fronten

Flott dag i dag, alle barn sov så godt så godt. Julie kom inn ca vet ikke, og Marcus hørte jeg le på morgen kvisten i stuen.

Våknet opp til et smil ut av denne verden på Julie,super fornøyd med at pappa våknet.

Da bar det ut i stuen for kaffe til far og litt frokost til de 2 andre. Etter den var spist opp og de hadde tatt Aloe vera Drikkene sine, var det å fylle i bade vann og ta seg en dukkert i badet. Det strekte seg over 1 timer før de var ferdig der, da var det på tide med klær og det kom ikke fort nok på i dag virket det som.

Marcus har fått gave av farmor som er en slynge som man bruker med en "raket", som plystrer når det får fart, veldig morsomt.
Da var det dags å komme seg opp til Jula for å få ny del som knakk ved montering av sykkelstativ, de var utrolig behjelpelige der oppe og fikk med hele del pose som var til en ny en. Da var det bare å sette på litt løvenes konge på dvd spilleren til Julie slik at hun ikke sovnet etter vi hadde vært der, får da var det videre til noe vi ikke pleier å gjøre.

Nemelig Macer`n, det var jo stas med leke hjørne og kids meny med leke. Etter vi hadde spist der så bar det hjem med 2 unger, som var full av energi etter brusen, og da var det hytte bygging på menyen når vi kom hjem. ble gjort flere forsøk på hytte muligheter. Men ente med denne varianten. 

Flott plass og sitte å se på en film og roe den helt med kvelds mat.Begge satt rolig og pent der nesten hele filmen, Når den var ferdig var kl såpass at det er var på tide å sove, og alt gikk på skinner i dag. Rett ut og pusset tenner og ordnet seg selv med klær og bleier med en go natta klem til hverandre.

totalt tid før begge sovnet i dag 30 min. Så nå er det å sitte å se på forever sin business presentasjon..

ha en flott kveld folkens!

Én kommentar

Victoria Larsen

26.04.2017 kl.20:05

så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits