captain's log day 7: veien hjem

I dag møtte vi dagen med forundring, at det skulle snø der nede nå, var jo helt absurd.Men men, ut skulle vi etter en kjapp frokost.

Turen gikk bort t dammen for å se etter hegren som pleier å være der, og om lokke anden som ligger der var kommet inn til land, slik at vi kunne kaste den uti igjen. Det ble en nesten full treffer, var ikke noe hegre der,men anden var innen rekke vide slik at den ble kastet uti av all sin makt av Marcus.

Etter en liten runde rundt der nede gikk vi tilbake for å slappe av litt, da var det film og god gamle skrue posen på bordet.Mens de slapper av så tok jeg meg av støvsuging av leiligheten og rydde ut alt vi skulle ha med oss.

Gikk fort med å pakke og alt som skal til, så tenkte jeg skulle rekke en kaffe kopp før det ble noe mere.Men da kom det fort at vi skulle bort til bestefar og bestemor for å hoppe på trampolinen der, det er greit det, alt var jo pakket så da var det bare å kjøre bort og bli der til ferja kom.

Er ikke mange ting i verden akkurat nå som slår en trampoline for ungene nå, spesielt Marcus.

Mens vi hoppet og koste oss der, Kom Babo bort (min far) for å holde oss med selskap.Rett etter på hører vi noe stort som er på vei mot oss.

Det er bestefar som kommer med tømmer som skal hogges.(skjønner ikke hvordan man snur bildene)

Morro få med seg for store og små.

Da var det på tide å reise hjemover, ut av dress og ute klær, og inn i mere komfor klær.

Da må jo far fikse litt på sveisen til lille frøkna Er veldig imponert over egen innsats der, klapp på egne skulder. Vei hjem ble fort forandret til middag/kveldsmat oss min mor og far.

Greit å få i seg go mat go kveld stellet der, før de sovner i bilen på vei hjem.

Så da er vi her folkens, unga i seng og alt som skal inn i hus er inne.

This is me siging off.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits