Dag 5: "GOD MORGEN"

"God Morgen" fikk jeg inn i øre mitt i dag kl 07:00.FIkk opp øynene og der møtte jeg to flotte ansikter som lyste av glede at de endelig hadde fått far til å våkne,

Men i dag var min mor også våken og da fikk de fra toppen av trappen at de skulle la far sove og komme opp til panne kakker, da var ikke de lenge nede oss meg, og jeg fikk sove litt lenger.

Kom meg opp litt etterpå og da var det kaffe klart og mange smil å møte, kaste på klær for å ut å leke litt.

Rett bort til huske stativet for å huske og huske og huske med begge 2, helt til Julie ser sandkassen  og da var det rett bort der og lage sand slott igjen og igjen.

Etter en stud så gikk vi oss en tur får å se om vi så noe fisk nede ved golf bryggene og på vei bort var det mange flotte bomster


 


Her er vi nede på strande men ikke mange fiskene å se, var 5 gjess som fløy når vi kom ned, men ikke noe annet. Da gikk veien tilbake igjen for å slappe av litt med en film på skjermen inne mens det ble skrappet og malt ute, slik at ikke unger og huder går i maling, Det tok jo ikke lange tiden før de små ville hjelpe til der, men kl var da 11 og Julie var trøtt, så da tok vi 2 en tur.

Da var det ikke mange 100m før hu sov og vi snur og går tilbake, når vi kommer til leiligheten så ville Marcus male litt også med sin Farfar (babo)

og det får jo han lov til.Men han har ikke male tøy, IKKE noe problem det, svart søple pose og snitte 3 hull i den, og voala, der har vi male tøy. Etter Marcus fikk tatt "Flekkene" der ikke det var tatt, var det ut å leke med radio styrte bilen sin

Det varte vel i ca 20min før batteriet var tomt igjen,men det gjorde ikke noe, da var det Julie sin tur til å våkne og leke litt.

Hvor skulle vi leke? JO, i sandkassa... Hva gjør man ikke får å se et smil på de små, nye slott. hold ikke på så lenge nå fordi vi fikk besøk, det var bestefar som kom for å vaske lang veggen, og da måtte vi jo se på det.

Da kl til slutt ble 18:00 så bar det videre inn for å roe ned litt og få skiftet klær til pysj og sove.

Ikke snakk om å sove i senga,så da var det opp i vogna og gå rundt 1 gang, da kom lyden ZZzzZZZzzz.

Bar hu inn i segen, mens han andre lå litt oppe ennå og så på tingeling film på Disney.

Var ikke mange runder Tingeling trengte å fly før han sov også..

oppsummering for i dag.. Hærlig.

takk for meg.  
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ja9

Ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits