Dag 3: Gress enke mann

I natt kjørte jeg Cathrine til Gardemoen for å rekke flyet sitt til Huston. 

Så nå er jeg gress enke mann i en uke, og skal holde forte til hu skal bli hente igjen.

Uten om det så har dagen blitt tilbrakt oss mor og far på herre trenger ikke snø for å kunne skli på brett..ble x antall runder rundt på gresse med Julie og Marcus ville selfølgelig kjøre han også så da ble det go trening på farVidere gikk turen over til naboen for å leke med lekene som de har.. stats med store bror og vil gjøre alt han gjør som,og som store brødre flest så går det en grense der også..men som han sier "viktig å dele" , varmer fars hjerte når ungene kommer med sånne gloser. 

KL 18:00 var det kamp og da er det viktig å ha riktig sko på beina #Nikehypervenom Kampen startet bra med ledelse til pause (0-2) med bra spill og humør.

Men det ente med tap (4-2) skal si at vi hadde vel 8 100% som vi klarte å bomme på så mens de satt på a lag spillere og puttet på de sjansene de hadde.. en gjeng som satt deppet og frustrerte over tapet.. men er man på bunn så er det bare en vei og det er OPP!!

Ha en fin kveld videre godt folk.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ja9

ja9

29, Porsgrunn

Hei. Mitt navn er Jan-Erik, bor i porsgrunn og er gift med Cathrine og far til 2 Marcus/Julie. Eier 2 hunder Jack Russel(Fiffi) og en beagel (Caizer Rufus). Jobber til daglig skift på Herøya og holder på med div friluft aktiviteter og Har også min egen business i Forever

Kategorier

Arkiv

hits